Registracija podjetja le v nekaj korakih

Registracija podjetja je postopek, s katerim pridobite pravico do poslovanja. Pred samo registracijo, je potrebno razmisliti o sami strukturi in pravni obliki podjetja. To pomeni, da se lahko odločite za ustanovitev d.o.o. podjetja ali pa s.p. Ustanovitev d.o.o. podjetja se od ustanovitve s.p.-ja razlikuje v tem, da ob ustanovitvi s.p. podjetja nosite vso odgovornost podjetja s svojim lastnim premoženjem in za odprtje podjetja ne potrebujete začetnega kapitala. Če se odločite za ustanovitev d.o.o. podjetja pa je potreben začetni kapital v vrednosti 7.500 €, vendar nosi odgovornost podjetje s svojim premoženjem. Potrebno je tudi odprtje poslovnega bančnega računa, ki pa postane pravnovreden, ko se zaključi registracija podjetja. Le-ta je končana, ko pridobite sklep o registraciji. Pred tem pa morate še izbrati primerno ime za podjetje, s katerim se boste predstavljali na trgu ter primerne specifikacije, po katerih se boste klasificirali. Postopek je kar dolgotrajen in za samo izvedbo je potrebno kar nekaj znanja in časa. Nekateri obrazci so zapleteni in boste potrebovali pravno pomoč.

registracija podjetja

Registracija podjetja je korak, za katerega se je potrebno odločiti premišljeno. Da se odločite za takšen korak, pa so lahko razlogi različni. Eden najpogostejših razlogov za ustanovitev podjetja je kandidiranje na različnih razpisih za delo. V današnjih časih je stalna zaposlitev pri delodajalcu redka in vse več ljudi se samozaposluje. Registracija podjetja je dobrodošla tudi, če imate lastno poslovno idejo, za katero je povpraševanje in si želite samostojne poslovne poti.

Registracija podjetja je lahko hitra in enostavna. Ni potrebno zapravljati časa za različna dovoljenja in odločbe in ni potreben začetni kapital za ustanovitev d.o.o. podjetja. Pri nas lahko postanete lastnik podjetja v treh kratkih korakih v roku le nekaj dni. Vsi se zavedamo, da v današnjih časih še kako drži rek “čas je denar”. Namesto, da bi dolge ure zapravljali na različnih uradih, lahko razvijate svojo idejo ali pa pišete poslovni načrt. Registracija podjetja na dolg in drag način ne pride več v poštev. Sedaj vam mi uredimo vse. Pošljite nam povpraševanje, kakšno podjetje bi želeli imeti ter s čim se boste ukvarjali, mi pa vam bomo pripravili seznam podjetij, katere lahko kupite ali pa bomo namesto vas uredili registracijo podjetja. Glede na vaše želje bomo prišli do najugodnejše rešitve. S poslovanjem boste lahko pričeli praktično takoj in ne bo se vam potrebno ukvarjati s pridobivanjem različnih dovoljenj ter odločb. Cena je ugodna in za začetek poslovanja ni potreben začetni kapital. Registracija podjetja je pri nas varna in zanesljiva. Na novo ustanovljeno ali pa kupljeno podjetje bo zagotovljeno brez dolgov ali terjatev. Za vas pripravimo vso potrebno dokumentacijo, pogodbo pa overi notar. Bistveno je, da je registracija podjetja za vas hitra ter cenovno ugodna. Vse informacije glede ustanovitve in poslovanja so vam na voljo na enem mestu. Birokracijo smo poenostavili, tako da lahko vi začnete s poslovanjem v minimalnem času in ste korak pred konkurenco.

Registracija podjetja še nikoli ni bila tako hitra in enostavna. Za vsa vaša vprašanja imamo na voljo pravne strokovnjake, ki vam bodo svetovali in odgovorili na vaša vprašanja glede poslovanja. .