Zanesljiva, varna in hitra prodaja podjetja

Prodaja podjetja je v današnjih časih že ustaljena praksa naše agencije, saj vam želimo zagotoviti čim hitrejšo pot do lastnega poslovanja. Trg dela je dokaj nasičen in rednih služb že skorajda ni, zato je potrebno slediti trendom in se osredotočiti na prihodnost. Prodaja podjetja je bil smiseln korak naprej, saj veliko delodajalcev nudi zaposlitev preko lastnega s.p.-ja ali d.o.o. podjetja. Odprtje d.o.o. podjetja pa ni tako enostavno, kot se morda sliši. Potreben je začetni kapital v vrednosti 7.500 € in neskončni obiski na različnih uradih. Začetni vložek zna biti za marsikoga velika ovira na poti do uspeha. Odprtje d.o.o. podjetja pa je tudi časovno dolgo, saj je potrebno čakati na različne odločbe in dovoljenja kar nekaj časa. Prodaja podjetja pa je za nas in vas izredno enostavna. Mi smo ustanovili podjetja, ki so namenjena izključno prodaji. To pomeni, da so brez dolgov in da imajo vso dokumentacijo že urejeno. Vi potrebujete podjetje, mi vam ga prodamo. Seveda po ugodni ceni in izredno hitro. Prodaja podjetja vam omogoča in zagotavlja nakup že ustanovljenega podjetja brez zapletene papirologije in dolgotrajnega čakanja. To je idealna rešitev za vse, ki se v poslovne vode odpravljate prvič, nimate časa ali pa začetnega kapitala, da bi se sami odločili za odprtje d.o.o. podjetja. Prav tako je prodaja podjetja oz. sam nakup zanimiv za vse, ki vam delodajalec ponuja delo, za katerega takoj potrebujete lastno podjetje. Nakup podjetja pride v poštev tudi, ko imate odlično poslovno idejo, ki jo je potrebno hitro realizirati zaradi konkurence. Za vse te scenarije, vam mi ponujamo rešitev.

Prodaja podjetja

Prodaja podjetja je v naši agenciji zanesljiva, varna in hitra. Pošljite nam povpraševanje, kjer nam zaupate svoje želje in prioritete glede podjetja in mi bomo z vas zbrali najprimernejše ponudbe. Izbirali boste lahko med ustanovljenimi podjetji, katera imajo vsa dovoljenja in urejene papirje za pričetek poslovanja. Prodaja podjetja preko naše agencije je tudi cenovno ugodna, saj se z nakupom izognete obveznemu začetnemu vložku v višini 7.500 €. Vaša investicija je nakup že obstoječega podjetja in pa notarski stroški. Prav tako lahko svoj čas namenjate razvoju svojega produkta, saj vam ni potrebno dolge ure izpolnjevati zahtevnih obrazcev. Prodaja podjetja je transparentna in zanesljiva. Pogodbe so pregledane in overjene s strani notarja, tako da ste lahko brez skrbi. Ko se odločite za nakup podjetja pri nas, je vaše poslovanje nemoteno, saj je vse že urejeno. Strokovno vam svetujemo in smo vam na voljo za vsa vprašanja glede nakupa podjetja ali poslovanja.

Sama prodaja podjetja je iz naše strani enostavna. Z nakupom podjetja pri nas boste lahko začeli z delom v zelo kratkem času, vaše podjetje pa bo brez dolgov ali terjatev. Naše poslovanje je transparentno in zagotavljamo vam varen in kakovosten nakup podjetja.

Prodaja podjetja postaja zanimivo, zato se za nakup podjetja odločite za nekoga, ki mu lahko zaupate in ima s tem že izkušnje. Mi smo prava izbira, saj so cene pri nas izredno ugodne, časovni roki za začetek poslovanja pa minimalni. Živimo v času, ko sta čas in denar izrednega pomena. Ne izgubljajte časa na različnih uradih in raje služite denar.