Kako opraviti nakup podjetja

Ustanovitev lastnega podjetja zahteva veliko časa, vloženega denarja in tudi ogromno potrpljenja. Zbrati je potrebno veliko različnih dovoljenj ter podpisov, zaradi katerih morate stati v dolgih vrstah in dolgo čakati na odločbe. Za ustanovitev d.o.o. podjetja pa je potrebno imeti še začetni kapital v vrednosti 7.500 €. Vsem neprijetnim izkušnjam pa se lahko izognete, če se enostavno odločite za nakup podjetja. Vse kar morate v tem primeru vedeti je, ali bi se raje odločili za nakup s.p. ali nakup d.o.o. podjetja. Vse ostalo lahko zaupate nam.

Postopek je izredno enostaven; pošljite povpraševanje, mi pa bomo za vas izbrali deset ugodnih ponudb za ustanovitev d.o.o. podjetja oz. za nakup podjetja. V izredno kratkem času boste prejeli ponudbe na elektronski naslov in sami se boste lahko odločili za tisto, ki vam najbolj ustreza. Za vas pripravimo več ponudb za nakup podjetja, da jih lahko primerjate in se odločite za cenovno najugodnejšo. Najpomembneje je, da nimate skrbi in neskončnih obiskov uradov; lahko se zanesete na nas. Pomagali vam bomo pri izbiri in strokovno svetovali. Nakup podjetja preko naše agencije je hiter in predvsem varen, saj so nekatera podjetja bila odprta izključno z namenom prodaje, ostala podjetja pa so preverjeno brez dolgov. Vso dokumentacijo in pogodbo na koncu preveri in overi tudi notar in pristojno sodišče. Pogodbe so večkrat preverjene s strani pravnih strokovnjakov.

Nakup podjetja

Nakup podjetja je torej brez tveganja, je pa tudi izredno hiter. Če se odločite za nakup d.o.o. podjetja, je potrebno opraviti le prepis lastništva. Kupljeno podjetje ima namreč urejene že vse papirje za začetek poslovanja. Nakup d.o.o. podjetja je torej možen brez začetnega kapitala v vrednosti 7.500 €. Lastništvo je preneseno na vaše ime le v nekaj dneh in takoj lahko začnete z delom. Ni se vam potrebno ukvarjati z birokracijo, stati v dolgih vrstah za podpise ter dovoljenja, kar pa je najpomembneje, ne rabite veliko vložiti. Nakup podjetja je idealen za vse tiste, ki imate že dodelano podjetniško idejo ali produkt in morate le pričeti s poslovanjem. Prav tako je nakup podjetja primeren za tiste, ki nimajo časa ali dovolj začetnega kapitala, da bi se ukvarjali z ustanovitvijo podjetja. Danes je na trgu dela velika konkurenca in gneča. Če si želite zagotoviti svoj kos pogače, je nakup podjetja prava odločitev. Če imate inovativen ali kreativen produkt, za katerim je na trgu dovolj povpraševanja, ne odlašajte. Pošljite nam povpraševanje in za vas bomo uredili nakup podjetja. Vsa dokumentacija je urejena, tako da lahko s poslovanjem pričnete takoj.

Nakup podjetja je investicija, ki se vam lahko povrne izredno hitro. Če uporabite naš kupon, je lahko nakup vašega podjetja urejen le za nekaj evrov. Ko se odločite za primerno podjetje, vam v zelo kratkem času lahko pripravimo vso potrebno dokumentacijo, ki jo potrebujete za nakup podjetja. Ni vam potrebno zapuščati udobje svojega doma ali pa pustiti delo iz rok in se ukvarjati s papirji. Za vse poskrbimo mi. Zaupajte nam svoje želje in za vas bomo pripravili cenovno ugodne rešitve, da se boste lahko čim prej podali na svojo podjetniško pot.